Er zijn tal van thema’s te bedenken die uw feest een verrassende wending kunnen geven waar u en uw gasten nog lang over na zullen praten. Ook bedrijfs- en personeelsfeesten kunnen met een passend thema prima worden omlijst. Hieronder geven wij een aantal voorbeelden van de meest geboekte thema’s dit is natuurlijk niet alles.

Goed foute 70′s & 80′s Party

Blokhakken, wijde broekspijpen, fel gekleurde blouses, foute zonnebrillen en de welbekende Afropruiken zijn dé basiselementen van het leukste en gezelligste feestspektakel ooit! Met de lekkerste hits van de grootste bands, acts en artiesten uit de 70′s en 80′s zoals The Trammps, Tavares, The Jackson’s, The Weather Girls, Kool & The Gang, Aretha Franklin en vele anderen maakt DJ Dastro van uw goed foute 70′s & 80′s Party een feest om nooit meer te vergeten!

Typisch Hollands

Wie kent ze niet, de gouwe ouwe van Corry Konings, André Hazes en De Havenzangers, de lekkere meezingers van Nick & Simon, Jan Smit, Frans Bauer en Wolter Kroes, de feeststampers van Gerard Joling, Zware Jongens en Frans Duijts of de dansplaten van De Dijk, Het Goede Doel en Marco Borsato? Met DJ Dastro komen ze allemaal aan u voorbij! Er zal zeker worden gedanst want uw allround DJ staat geheel tot uw beschikking en verzoekjes kunnen worden aangevraagd.

Back To The 90′s!

Dit is het thema waarin de jaren ’90 opnieuw zullen worden herleefd met haar eigentijdse trends en de typische muziek met onder meer de Dance Classics van Dr Alban, Robin S, Ricky Martin en The Soca Boys, de Happy Hardcore klanken van Charly Lownoise & Mental Theo, Paul Elstak en de Party Animals en natuurlijk vele anderen.. De DJ draait voor u de leukste, gezelligste en vetste platen uit de 90′s!