Jullie bruiloft: het feest van jullie leven!

Jullie trouwen maar 1 keer en willen het feest van jullie leven. Lekker dansen en genieten van alle gasten maken jullie bruiloftsfeest compleet. Wij zorgen voor een volle dansvloer, een onvergetelijke avond en de perfecte muziek voor jullie en alle gasten. Maar hoe dan we dat?

Met de juiste muziek: wij draaien de hits, de classics en jullie favoriete muziek. Van jaren ’80 en ‘90 tot de nieuwste top 40. We hebben echt alle soorten muziek bij ons en kunnen zo perfect inspelen op de sfeer. Zo zorgen wij voor een onvergetelijk feest.

Wij bieden onze bruidsparen:

  • Gegarandeerd een swingend feest
  • Een avond lang lekker dansen op de beste muziek
  • Wij staan er voor jullie en de gasten, niet voor onszelf
  • Een feest zonder zorgen: wij houden ons aan ons woord

We bouwen de sfeer op jullie avond rustig op. Gezellig babbelen met alle gasten en een drankje doen vraagt om de juiste achtergrondmuziek. Daarna voeren we het tempo op en maken we een swingend feest van jullie bruiloft. Een avond zonder zorgen en het feest van jullie leven: dat is ons doel!

Jullie weten wat we als bruiloft dj’s te bieden hebben maar wie zijn wij nu eigenlijk?

Naast onze standaard shows kunnen wij u ook veel extra’s bieden zoals:

Drumact

Deze show is ideaal om de nodige aandacht te trekken bij uw gasten. Wij gebruiken hiervoor een oud vat waar we een trommel in hebben gemaakt met een LED lamp. Door op de trommel melk te pompen krijg je een fantastisch mooi effect door de hele zaal heen.

Saxofonist

Het samen muziek maken in combinatie van DJ & Saxofonist is verbazingwekkend. Met vooral nummers zoals Bakermat – Vandaag.

Confetti shooter

Het gebruik van confetti tijdens de openingsdans is een groot succes meerdere bruidsparen gingen u al voor. Het geeft een romantische sfeer tijdens de openingsdans maar kan natuurlijk ook tijdens het feest gebruikt worden.